Influensavaccination start 8 november

Tisdag 8 november påbörjades influensavaccinationen. De första två veckorna erbjuds vaccinet till personer över 65 år samt till patienter i riskgrupper. Vänligen se denna länk för mer information om vilka som erbjuds vaccin i första steget.

Vi kommer att vaccinera både eftermiddag/kväll på vardagar samt vissa helgdagar.

TRYCK HÄR för att boka tid för vaccination redan nu.
OBS! Vi kommer ej ha drop-in vaccination utan endast bokade tider.  


OM man önskar få samtidig covid-vaccination och ingår i de prioriterade grupperna enligt nedan säger man till om det i samband med anmälan vid vaccinationstillfället så ger vi det också, ingen särskild bokning behövs för covidvaccinering.

Inför covidvaccinationen skall en hälsodeklaration fyllas i. Det går bra att fylla i hälsodeklarationen på plats men det är en fördel att ha gjort det redan innan du kommer för vaccination. Se denna länk för hälsodeklaration som du kan fylla i, skriva ut och ta med ifylld.

Påfyllnadsdos mot covid under hösten 2022, oavsett tidigare antal doser rekommenderas  till:

  • Alla från 65 år och personer som bor på särskilt boende, personer med hemtjänst och personer med hemsjukvård från 18 år. 
  • Alla från 18 år i riskgrupp.
  • Alla från 18 år med måttlig och allvarlig immunbrist (särskilda rekommendationer och individualiserade scheman kan gälla för denna grupp)